Hovdenmesteren Aktivitetsløype

Vis kart

Vi inviterer bedrifter og grupper til å bli med på et nytt konsept her på Hovden, nemlig Hovdenmesteren! Her har dere mulighet til å konkurrere i lag eller individuelt gjennom spennende øvelser som bungee-strikk, balansebom, snøblink og en elektrisk overraskelse.Ta med deg dine bekjente på en spennende konkurranse her på Hovden.

 

Bli med på vår egen 71 grader nord og Mesternes mester! Er vi for mange til å gjennomgå aktivitetsløypa på egenhånd, deles vi inn i grupper. Løypa krever koordinasjon, styrke, hurtighet, balanse og masse flaks..!

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer (booking)
+47 37 93 94 04
Kontaktperson e-post
Overnatting

Hovdehytta

Avstand: 819 meter
Hovdehytta tilbyr trivelige leiligheter mitt i Hovden sentrum. Vi har leiligheter med 2 - 11 sengeplasser. Leilighetene er basert på selvhushold.
Overnatting

Hovden Høyfjellsenter - Frittliggende hytter

Avstand: 976 meter
Hyttene til Hovden Høyfjellsenter ligger 1 km nord for Hovden sentrum, langs elven Otra. 100 m til tur- og langrennsløyper, gangavstand til Hovden Badeland og skisenteret.
Overnatting

Hovden Resort - leiligheter og hotellrom

Avstand: 1,7 km
Hovden Resort ligger like ved elven Otra i fjellbyen Hovden, med flott utsikt til fjellene. Tur- ski- og sykkelløype passerer like utenfor, og det er kort vei til sentrum og Badeland. Hovden Resort tilbyr hotellrom og hyggelige leiligheter med høy standard.
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7031.cbischannel-17416.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails