Konsert med Staysman & Lazz

STAYSMAN & LAZZ startet i 2009 og holdt konserter for alle som klarte å hoste opp prisen to kasser pils og en flaske Bacardi Razz. Til tross for en del kritikk for bruken av nakne jenter med silikon og restylane på scenen holdt de 90 konserter det første året.

I 2010 overbeviste de en jury bestående av Sony-sjef Lena Midttveit, Ole Evenrud, Sandra Lyng Haugen og daværende Se & Hør-sjef Harald Haave om at Staysman & Lazz var Norges nye sommerstjerner. At to voksne menn på godt over 20 år skulle utkonkurrere over 400 andre som sang bedre (og så langt bedre ut) enn de to, imponerte ikke bare juryen, men også en hel generasjon tenåringer. Etter seieren utga de landeplagen «UTEN SKO», som nå har solgt til platina.

Våren 2012 skjedde det som skulle bli deres gjennombrudd: Staysman vant 100 000 kroner i TV3s Paradise Hotel – for første gang hadde han ikke minus på kontoen. De bestemte seg for å virkelig satse seriøst på musikken, nå som den ene halvparten hadde et ansikt folk kjente til. Noen måneder senere varmet de opp 10 000 personer i Halden for ROXETTE. De startet eget plateselskap (SLP) og slapp singelen «FRØKEN MOËT», som nå nærmer seg 3 x platina. I 2013 slapp de singelen «KAPTEIN MORGAN», som på rekordtid streamet seg til platina.

Siden oppstarten i 2009 har de bidratt på snart 1000 eventer, stilt med eget bidrag i Melodi Grand Prix og må ses på som kanskje de mest useriøse seriøse artistene i Norge. Du finner dem på iTunes, Spotify og Facebook. De eneste listene de har klart å holde seg unna, er listene i politiets straffesaksregister.

Forresten: De spiller ikke lenger for to kasser pils og en flaske Bacardi Razz …

Konserten starter mellom 17 og 18.

Vis mer