Konsert med 4 Weel Dryve

4 Weel Dryve er et av vår generasjons nye countryrockband fra Vest-Agder. Bandet ble startet allerede i 2006 og har siden da spilt på på alt fra puber til de viktigste og største scenene i regionen.

Våren 2015 startet arbeidet med bandets debutalbum. En rekke låter på dialekt ble skrevet og klargjort. Ved en tilfeldighet fikk Skjalg Mikalsen Raaen hørt noen av låtene som var innspilt som demoer, noe som førte til at han som produsent ville samarbeide med bandet. Skjalg er mest kjent som leadgitarist i Åge Aleksandersen og Sambandet og har jobbet med en rekke kjente artister – blant annet Ida Jenshus, Tone Damli Aaberge, Sie Gubba og Bjarne Brøndbo. Målet var å lage ei annerledes countryrockplate på norsk og skape en egen identitet. Platen som har fått tittelen «4WD» slippes i april 2016 og vil være en plate med egenskrevne tekster og melodier. Platen er mixet av Skjalg Mikalsen Raaen i Strengeleik studio i Trondheim, men er hovedsakelig spilt inn i LL Studio i Mandal.

Bandet slapp også en musikkvideo til låten «Bryllaupsvise fra Åseral» i januar 2016.

Et ofte stilt spørsmål: Er bandnavnet skrevet feil? Da bandet ble startet og bandnavn skulle finnes, syntes vi det var en god ide å skrive navnet på en annerledes måte. Derav stavemåten.

Hvem er 4 Weel Dryve?

Andreas Ougland – Vokal
Christian Seneger – Trommer og perkusjon
Erik Røysland – Leadgitarer
Harald Leland – Akustisk gitar og kor
Kristian Vågsnes – Bass
Tor Arve Barøy – Steel, mandolin, gitar og korSted: Hovden Offpiste

Den: 28/12/2016

Klokken: 17:00

Aldersgrense: 20 år

Pris: Cover 100,- kroner fra kl 16:30

Vis mer