Personlig trener - PT (privatundervisning)

Adresse: Hovden Alpinsenter, 4756 Hovden i Setesdal Dato: Fredag 1 des 2017 - tirsdag 1 mai 2018 Vis kart

Adresse: Hovden Alpinsenter, 4756 Hovden i Setesdal

Målet med å leie en PT er å forbedre skiteknikken eller for de som aldri har stått på ski få hjelp til å komme i gang. Din PT ser på dine ferdigheter og sammen trener dere på å bli bedre. PT passer alle ferdighetsnivåer, både nybegynnere og eksperter. Vi tilbyr PT i langrenn, telemark, snowboard og alpint.

Med PT har skilæreren full fokus på deg og din skikjøring. Du bestemmer selv hva du skal trene på. PT helt alene gir rask progresjon og du får mest mulig ut av tiden sammen med din skilærer. Best utbytte av din PT får man ved å kjøpe et klippekort med flere timer. Her legges det opp til egentrening mellom hver time. Det er samme PT som følger deg igjennom alle timene. PT tilbys på alle nivåer, helt fra de som aldri har stått på ski før, til eksperter som ønsker å finslipe teknikken.

Ved flere deltakere på samme privattime, bør hele gruppen være på samme ferdighetsnivå.Leksjoner på 1-2 timer anbefaler vi max 5-6 personer i gruppen og leksjoner på 3-6 timer anbefaler vi max 10 personer i gruppen.

Hovden Aktiv Skiskole ved Hovden Alpinsenter er kvalitetssikret gjennom Den norske skiskolen (DNS) i Norge.


PT må bookes online 24 timer før første timen. Du kan alltid kontakte oss på telefon 37 93 94 04 eller komme inn i butikken for att få hjelp hvis det er for kort tid igjen for å bestille online, eller om du ikke finner en tid som passer.

Det er ikke inkludert heiskort eller utstyr i prisene. Vi oppfordrer alle att vare helt ferdig for å gå ut i bakken på starttiden, sånn att ikke noe verdifull tid blir mistet.

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading