Personlig trener - PT 2 timer

Dato: Fredag 29 des 2017 - tirsdag 1 mai 2018 Vis kart

Lei en PT for å forbedre skiteknikken eller få hjelp til å komme i gang. Din PT ser på dine ferdigheter og sammen trener dere på å bli bedre. Privatundervisning passer alle ferdighetsnivåer, både nybegynnere og eksperter.

PT har lenge vært en populær tjeneste på treningsstudioer landet rundt. Nå innfører vi PT på ski. Målet med å leie en PT er å forbedre skiteknikken eller for de som aldri har stått på ski få hjelp til å komme i gang. Din PT ser på dine ferdigheter og sammen trener dere på å bli bedre. Privatundervisning passer alle ferdighetsnivåer, både nybegynnere og eksperter.

Med privatundervisning har skilæreren full fokus på deg og din skikjøring. Du bestemmer selv hva du skal trene på. PT helt alene gir rask progresjon og du får mest mulig ut av tiden sammen med din skilærer. Best utbytte av din PT får man ved å kjøpe et klippekort med flere timer. Her legges det opp til egentrening mellom hver time. Det er samme PT som følger deg igjennom alle timene. PT tilbys på alle nivåer, helt fra de som aldri har stått på ski før, til eksperter som ønsker å finslipe teknikken. PT tilbys i alpint, snowboard, langrenn, carving, jibbing/park, offpiste, telemark, portkjøring.

Ved flere deltakere på samme privattime, bør hele gruppen være på samme ferdighetsnivå. Vi anbefaler max 5-6 personer i gruppen.

Hovden Aktiv Skiskole ved Hovden Alpinsenter er kvalitetssikret gjennom Skiskolenes bransjeforbund (SBF) i Norge.

Du kan alltid kontakte oss på telefon 37 93 94 04 eller komme inn i butikken for att få hjelp hvis det er for kort tid igjen for å bestille online.

Det er ikke inkludert heiskort i prisene. Vi oppfordrer alle att vare helt ferdig for å gå ut i bakken på starttiden, sånn att ikke noe verdifull tid blir mistet.

Show more

Bestill nå

Totalpris
Velg dato: