Personlig trener - PT 3 timer

Dato: Fredag 1 des 2017 - tirsdag 1 mai 2018 Vis kart

Lei en PT for å forbedre skiteknikken eller få hjelp til å komme i gang. Din PT ser på dine ferdigheter og sammen trener dere på å bli bedre. Privatundervisning passer alle ferdighetsnivåer, både nybegynnere og eksperter.

Vi har privat kurser på alle nivåer, fra nybegynner til expert.
Målet med å leie en PT er å forbedre skiteknikken eller for de som aldri har stått på ski få hjelp til å komme i gang. Din PT ser på dine ferdigheter og sammen trener dere på å bli bedre.

Med privatundervisning har skilæreren full fokus på deg og din skikjøring. Du bestemmer selv hva du skal trene på. PT helt alene gir rask progresjon og du får mest mulig ut av tiden sammen med din skilærer. Best utbytte av din PT får man ved å kjøpe et klippekort med flere timer. Her legges det opp til egentrening mellom hver time. Det er samme PT som følger deg igjennom alle timene. PT tilbys på alle nivåer, helt fra de som aldri har stått på ski før, til eksperter som ønsker å finslipe teknikken. PT tilbys i alpint, snowboard, langrenn, carving, jibbing/park, offpiste, telemark, portkjøring.

Ved flere deltakere på samme privattime, må hele gruppen være på samme ferdighetsnivå. Vi anbefaler max 10 personer i gruppen.

Hovden Aktiv Skiskole ved Hovden Alpinsenter er kvalitetssikret gjennom Den norske skiskolen (DNS) i Norge.

Du kan alltid kontakte oss på telefon 37 93 94 04 eller komme inn i butikken for att få hjelp hvis det er for kort tid igjen for å bestille online.

Det er ikke inkludert heiskort i prisene. Vi oppfordrer alle att vare helt ferdig for å gå ut i bakken på starttiden, sånn att ikke noe verdifull tid blir mistet.

Show more

Bestill nå

Totalpris
Velg dato: