Sirkus Hovden - humormusikalsk show med Tommy Steine m.fl.

Etter år med stor suksess med Sirkus Østfold kommer de endelig hit og lager SIRKUS HOVDEN. Tommy Steine og hans gjeng med sangere, skuespillere og musikere leverer stappfullt med humor og musikk. Det blir stand up, sketsjer, parodier og høy allsangfaktor.

Etter 2 år med stor suksess m Sirkus Østfold som har gitt terningkast fem og seks og over 8000 solgte billetter så langt, kommer de endelig hit og lager et SIRKUS HOVDEN. Tommy Steine og hans gjeng med sangere, skuespillere og musikere leverer et show stappfullt av humor og musikk. Her blir det stand up, sketsjer, parodier og ikke minst en enormt høy allsangfaktor.

Kombiner Sirkus Hovden-show med å spise godt etter forestillingen på Hovden Alpin Lodge eller Furumo.

3 RETTERS MIDDAGSTILBUD HOVDEN ALPIN LODGE:
Spekefjøl - Fjøl fyllt opp med godbiter fra det lokale og internasjonale kjøkken.
Marcus kjøtt - Fjøl med langtidstekt Lammbog servert med ukens tillbehør.
Kaffe og petit four
Middag + showbilletter, eksklusive drikke 800,-

BURGER-DEAL HOVDEN ALPIN LODGE:
Lodgeburger + showbilletter, eksklusive drikke 550,-

3 RETTERS MIDDAGSTILBUD FURUMO:
Elgcarpaccio
Indefilet av okse m. poteter, parmaskinke og chevre fra Haukeli
Kaffe og petit four
Middag + showbilletter, eksklusive drikke 800,-

BILLETTINFORMASJON
Det er ikke mulig å velge plasser i salongen ved booking. Deres unummererte billetter vil ble skiftet ut mot nummererte ved ankomst. Kun selskaper som booker på samme bestilling vil bli plassert sammen både på restaurant og under show. Hvis du ønsker faktura for å kunne dele opp betalingen mellom dere i selskapet kan du kontakte vårt velkomstsenter på 37 93 94 05. Du må også ringe velkomstsenteret hvis du ønsker legge til eller fjerne personer fra din bestilling. Vi tillemper avbestillingsregler med gebyr.

Vis mer