Konsert med Broiler (erstatter Freddy Kalas)

Vår ordinære konsert med Freddy Kalas har dessverre blitt avlyst grunnet sykdom. For å sikre festen har vi på meget kort varsel fått booket Broiler – et av Norges aller største musikfenomen.

De fyller arenaer og deler scene med Avicii, Steve Angello, og David Guetta. Men i morgen fredag styrer de fjellverdens feteste Afterski på Offpiste Hovden.
DJ Mikkel Christiansen og Simen Auke begynte som et internetfenomen 2011 og har siden den gang hatt en spikrak karriere. 2012 gikk deres hit «Afterski» viral og har blitt fulgt av «Vannski», «Rays of Light» og «Wild Eyes».

I dag er duoen en av Norges største DJ:s og at booke de til en Afterski i dag er helt unikt, ja kanskje rent utav umulig. Takk vare et velvillig management til Freddy Kalas kan vi by på en once-in-lifetime-event på Offpiste Hovden.

Forkjøpte billetter til Freddy Kalas vil være gyldige til Broiler istedenfor. Du som ikke har billett fra før kjøper denne direkte online.

Hvis du har bestilt til Freddy Kalas, ikke benytter den på Broiler og ønsker få billetten refundert må du kontakte vårt velkomstsenter på post@hovdenalpinsenter.no senest 13 januar.

Gjestekontakt: Velkomstsenteret, 37 93 94 05

Vis mer