Konsert med Katastrofe

Adresse: Offpiste Hovden Hovden Alpinsenter, 4755 Hovden i Setesdal Vis kart

Adresse: Offpiste Hovden Hovden Alpinsenter, 4755 Hovden i Setesdal

Han var lenge landets mest spilte Norske artist med "Bleik og sur" og etter svimlende 50.000.000 streams totalt og ca. 10.000.000 visninger på Youtube klatret den feststemte Fredrikstad-artisten seg oppover på VG-lista nok en gang, med den singelen "Maria".

Sommeren 2011 teamet Katastrofe opp med hit-produsenten NastyKutt og Kriss (Erik og Kriss)og laget dansegulvmonsteret "Nødlanding", som ble utgitt på Universal Music.

Tradisjonen tro; musikkvideoen ble fylt opp med kvinner, sprit og sang, og landet over 1.000.000 visninger på YouTube.

Godt hjulpet av høy radiorotasjon og platinasalg av singelen, ble det hele en særdeles fornøyelig debut. I 2012 returnerte han på de fleste av landets radiostasjoner via en gjesteopptreden på Robin og Bugges "Backpacker"-singel, og dette resulterte nok en gang i platina-veggpryd pluss en spillejobb på åpningsshowet til Norway Cup på Ekebergsletta foran 20 000 mennesker.

Etter 7.000.000 streams og ca. 2.000.000 visninger på Youtube har den feststemte Fredrikstad-artisten låst seg inne i studio igjen og har nå flere nye radiosingler klare.

"Bleik og sur" slippes i januar - Oppfølgeren til "Brun og blid" som Katastrofe, Staysman & M.M.B har herjet spotify med den siste tiden og som nylig solgte til gull.

- Prekæs!

Vis mer