Nyttårsfeiring på Offpiste

Adresse: Offpiste Hovden Hovden Alpinsenter, 4756 Hovden i Setesdal Vis kart

Adresse: Offpiste Hovden Hovden Alpinsenter, 4756 Hovden i Setesdal

Danse inn det nye året sammen med oss. DJ Ferdinand vil sammen med Jens Nyland på trommer skape en fest du seint vil glemme. 12-slaget feires ute på vår terasse. Tradisjonen rundt 12-slaget er vikig, da skal det klemmes, kysses, drikkes og smelles.

Danse inn det nye året sammen med oss. DJ Ferdinand vil sammen med Jens Nyland på trommer skape en fest du seint vil glemme.

12 slaget feires ute på vår terasse. Tradisjonen rundt 12-slaget er vikig, da skal det klemmes, kysses, drikkes og smelles. Ikke stå ute og fryse i kø.

En som garantert fyrer av hit på hit i kledelige remixer, er Hovdens egen FERDINAND. Han kjenner Hovden publikummet like godt som sin egen bukselomme.

Hver helg inspirerer han en store mengde gjester til å søke mot dansegulvet og få med seg ny musikk, blandet med eldre klassikere. Dette er nemlig FERDINAND sin spesialitet og han har igjennom årene samlet seg et stort repertoar av klubb-musikk, som kan starte alle fester uansett størrelse! Med en nese for nye artister og frekke låtvalg, guider han oss gjennom høye topper og dype daler i hele vinter.

Ferdinand er resident på Tollboden i Kristiansand og en del av DJ Crewet på legendariske KICK Nattklubb. Sommeren loffer han rundt på forskjellige festivaler, du så han sist på Sup&Stup i Lillesand

La Ferdinand vippe deg av pinnen og ut på gulvet.

Jens Nyland er en norsk trommeslager og multiperkusjonist med base i Oslo.

Han er master i musikk og har jobbet med mange ulike artister og musikalske konsepter, deriblant BeHop, Marius Neset, Mirage Ensemble, NEED Music og Sandra Lyng.

Jens har en forkjærlighet for elektronisk musikk og elsker å piske dansegulvet med trommestikkene sine. Forvent et forrykende show

Sikkre deg et bord for beste opplevelse. Pris, 400,- per person og det inkluder 3 drikkebonger. Du må komme før klokken 21.30.

BOOKINGINFO
Kun selskaper som booker på samme bestilling vil bli plassert sammen. Hvis du ønsker faktura for å kunne dele opp betalingen mellom dere i selskapet kan du kontakte vårt velkomstsenter på 37 93 94 05. Du må også ringe velkomstsenteret hvis du ønsker legge til eller fjerne personer fra din bestilling. Vi tillemper avbestillingsgebyrer.

Vis mer

Om denne aktiviteten