Afterski-pakke på Offpiste

Adresse: Offpiste Hovden Hovden Alpinsenter, 4756 Hovden i Setesdal Vis kart

Adresse: Offpiste Hovden Hovden Alpinsenter, 4756 Hovden i Setesdal

Sikkre deg et bord til Hovdens råeste Afterski. Hatt en lang dag i bakken og er tørst etter skikjøringen? Det løser vi! Inne på Offpiste er det høy stemning vinteren lang. Vi har høgt i tak og bord som er lagde for å danse på.

 

Vår hus-dj St:einar står for underholdningen sammen med gjestdjs hver fredag fra 22.00 og lørdager fra 15.30. Dj St:einar er kjent for sine råe afterskispillinger med alt fra norske og internasjonale dansehits til Alpetechno. Hvis du blir litt sulten baker vi ekte Italiensk party-pizza med råvaror direkte fra Italia, noen sier att det er Sørlandets beste pizza? Her kan vi love god stemning utover hele ettermiddagen, kvelden og natten!

Koster: 550,- per person
Den summen inkluderer ev. cover, sitteplass, 1 pizzabong og 3 drikkebonger

Drikkebongerne gjelder for husets øl/vin/cider

Bookingen må gjøres senest 21.00 dagen før

Vis mer

Om denne aktiviteten

Overnatting

Hovdehytta

Avstand: 797 meter
Hovdehytta tilbyr trivelige leiligheter mitt i Hovden sentrum. Vi har leiligheter med 2 - 11 sengeplasser. Leilighetene er basert på selvhushold.
Overnatting

Hovden Resort - leiligheter og hotellrom

Avstand: 1,6 km
Hovden Resort ligger like ved elven Otra i fjellbyen Hovden, med flott utsikt til fjellene. Tur- ski- og sykkelløype passerer like utenfor, og det er kort vei til sentrum og Badeland. Hovden Resort tilbyr hotellrom og hyggelige leiligheter med høy standard.
Overnatting

Hovden Høyfjellsenter - Frittliggende hytter

Avstand: 907 meter
Hyttene til Hovden Høyfjellsenter ligger 1 km nord for Hovden sentrum, langs elven Otra. 100 m til tur- og langrennsløyper, gangavstand til Hovden Badeland og skisenteret.
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7031.cbischannel-17416.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails