Åpningsfestivalen 2017

Adresse: Hovden Alpinsenter, 4755 Hovden Vis kart

Adresse: Hovden Alpinsenter, 4755 Hovden

Vi feirer at vinteren og snøen er på plass med stor åpningsfestival med mange fete konserter på Hovden Alpinsenter.

Det vil blant annet bli konsert med Onsdagsbandet, jaa9&OnklP og Pasha.

Vi feirer at vinteren og snøen er på plass med stor åpningsfestival med mange fete konserter på Hovden Alpinsenter.

KONSERT MED ONSDAGSBANDET, JAA9&ONKLP OG PASHA!

Onsdagsbandet
Onsdagsbandet kjennes som et av de beste liveband innen sin sjanger. Med bred erfaring fra store konsertscener og festivaler. Bandet som kjennetegnes med å alltid stille med det fresheste repertoaret skaper alltid en feelgood stemning fra første låt og dansegulvet fylles umiddelbart. Det legges stor vekt på at alle i publikum skal få en fantastisk kveld!

Jaa9&OnklP
Jaa9&OnklP er ikke bare veteraner i hip-hop miljøet lenger. De er og som veteraner og regne på den norske musikkscenen generelt. De har en rekke utgivelser bak seg, som «Bondegrammatikk», «Partysvenske» og «Glir forbi».Få artister kan vise til en sånn produktivitet på utgivelser og suksess i løpet av 15 år.

Pasha
Pasha er et av de mest karakteristiske up `n´ coming hiphop-ikonene som beveger seg i musikknorge. Pasha er kjent som en karismatisk energibombe på scenen og har bland annet opptrådt på X-games i Oslo der han ble en umiddelbar favoritt hos både deltagere og publikum.

Julbordspakka:
Begynn kvelden med middag på Hovden Alpin Lodge for å senere avslutte kvelden med konsert med Jaa9&OnklP og Pasha på Offpiste. På Hovden Alpin Lodge vil pianist John Rose spille for dere fra 17.00 og ut kvelden. Tre retters fjølmeny og konsertbillet med egen adgang: 800,- Oppmøte 17:30.

Pris:
300,- konsertbillett (350,- i døren)
800,- julebordspakka (middag+konsert)

Vis mer

Om denne aktiviteten